Cap tractor Camioane Basculante Betoniere Remorci, semiremorci Anvelope Piese schimb

Serviciile EVW Camioane Rulate

Vã oferim servicii de cea mai înaltã clasã, servicii care pot varia de la rezolvarea formalitãților privind numerele de înmatriculare pentru export, pânã la organizarea întregului transport la adresa clientului.

Service EVW Camioane Rulate                                                                                                                                                                                                                                                                                  Dispunem de un service propriu, în care vehiculele second-hand pot fi verificate ši reparate. Dacã ați gãsit un vehicul adecvat, dar mai trebuie reparate ši/ sau înlocuite câteva piese, putem noi sã executãm reparația la un tarif competitiv. Printre altele, vã putem oferi urmãtoarele:
* Anvelope noi ši recondiționate
* Acumulatoare noi de înaltã calitate
* O diversitate de piese noi ši second-hand
Prin urmare, dacã vehiculul dumneavoastrã trebuie reparat sau dacã doriți anvelope noi, ne putem ocupa de aceasta. Aveți grijã sã precizați acest lucru la cumpãrarea vehiculului.


Transport
EVW Camioane Rulate dispune de transportor propriu, pentru transportul vehiculelor achiziționate ši al celor vândute. Transporturile care se pot efectua sunt:
* Ridicarea vehiculelor achiziționate
* Transportarea vehiculelor pânã la sediul clientului
Dacã doriți sã folosiți, în calitate de client sau furnizor, multiplele noastre posibilitãți de transport , trebuie sã precizați acest lucru în momentul cumpãrãrii sau vânzãrii vehiculului, astfel încât sã vã putem oferi un tarif competitiv.

Asigurarea vehiculului
În cazul în care conduceți spre destinatie cu numere de export provizorii, iar vehiculul nu este încã asigurat, avem posibilitatea de a asigura vehiculul pe care l-ați cumpãrat.
Dacã doriți ca EVW sã îndeplineascã pentru dumneavoastrã formalitãțile legate de asigurarea temporarã, precizați de la început acest lucru când discutați cu vânzãtorul nostru, pentru ca asigurarea sã fie deja încheiatã în momentul livrãrii vehiculului.

Verificarea ši reparațiile.Verificarea (inițialã) a vehiculului
Se poate întâmpla ca vehiculul cumpãrat sã trebuiascã verificat (din nou). Deoarece EVW Holding dispune ši de diverse spații de lucru, ne putem ocupa noi de verificare.
 

Finanțare
Dacã ați gãsit în stoc vehiculul dorit, dar sunteți în cãutare de posibilitãți de finanțare, vi se poate oferi sprijin în cadrul departamentului finanțare. La departamentul nostru financiar,  puteți primi consultanțã financiarã solidã pentru urmatoarele servicii:
* Contracte de servicii
* Leasing financiar
* Vânzare ši lease-back

 

HomeContactSitemap

English Română